PRIVATLIVSPOLITIK


Om persondata

For os på RevolutionRace er det altid vigtigt, at dine persondata håndteres på en tryg og sikker måde. Vi følger alle love og regler, der gælder for beskyttelse af persondata. Denne privatlivspolitik hjælper dig bl.a. med at forstå, hvilken slags persondata vi indsamler, og hvordan denne anvendes. Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål om, hvordan vi håndterer dine oplysninger. RevolutionRace AB, 556938-2913, Nils Jakobsonsgatan 5D, 504 30 Borås, Sverige er persondataansvarlig for dine persondata. Hvis du ønsker at kontakte RevolutionRace, finder du kontaktinformationerne på hjemmesiden.


Hvilke persondata behandler vi?

Vi håndterer dine persondata forskelligt, alt afhængigt af om du er en uregistreret kunde, som surfer rundt og handler, om du har oprettet en kundekonto og dermed er medlem, eller om du har registreret, at du vil have information fra os via vores nyhedsbrev. Nedenfor kan du læse om, hvad der gælder for de respektive kategorier.


Vi indsamler disse data fra dig, der er kunde

For at kunne håndtere dine bestillinger og køb har vi brug for at behandle disse persondata om dig:

Dette gør vi med den lovlige grund fuldførelse af købsaftale; uden disse data kan vi ikke fuldføre vores aftale med dig. Vi gemmer dataene i 36 måneder, fra pakken er leveret, og betalingen er sket. Det sker for at kunne hjælpe dig med eventuelle reklamations- og garantiærinder.

 

For at vi skal kunne følge de gældende love og regler, skal vi behandle disse oplysninger om dig:

Dette gør vi med den lovlige grund, at informationerne er retslig forpligtelse, hvilket indebærer, at vi er nødsaget til at håndtere oplysningerne for at kunne efterleve de love, vi er omfattet af. Et eksempel er bogføringsloven, og derfor gemmer vi disse informationer med begrænset adgang i 7 år + indeværende år. 

 

For at kunne tilbyde dig en optimal kundeservice har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

Dette gør vi med den lovlige grund, at behandlingen er nødvendig for at tilgodese vores og din berettigede interesse i at kunne svare på spørgsmål fra dig. Vi gemmer dataene i 36 måneder for at kunne løse de ærinder, du måtte have med kundeservice, men også for at kunne håndtere eventuelle reklamationsærinder.

 

For at kunne markedsføre os mod dig og vise vores produkter og tilbud på både vores site og samarbejdspartners, håndterer vi disse persondata om dig:

Dette gør vi med den lovlige grund, at databehandlingen er nødvendig for at kunne tilgodese vores berettigede interesse i at markedsføre vores produkter til dig op til et år efter din seneste aktivitet på vores hjemmeside. For at kunne gøre dette benytter vi os af forskellige eksterne annoncetjenester og samarbejdspartnere. Du kan også læse mere om dataindsamling, deling og anvendelse af data, samt hvordan du fjerner oplysningerne, som håndteres via disse kanaler, ved at følge linkene nedenfor:

Google: https://policies.google.com/privacy/partners

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences

 

Hvis du vil have vores nyhedsbrev, vil modtage forskellige tilbud, tage del i kundeundersøgelser, give feedback eller stille spørgsmål i vores kundeforum er det nødvendigt, at vi håndterer disse persondata om dig: 

Dette gør vi alene, når vi har fået dit samtykke, i forbindelse med at du giver oplysningerne fra dig. Lagringstiden kan være forskellig, alt afhængigt af situationen, men det står altid i samtykket, hvad der gælder i det pågældende tilfælde. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes af dig, der er registreret.


Hvem kan vi dele dine persondata med?

Vi deler somme tider information, inklusive persondata, med visse modtagere for at kunne udføre databehandlingerne, som er beskrevet ovenfor. I visse tilfælde, når tredjepartsleverandøren og samarbejdspartnere behandler oplysningerne på vores regning, eller det i øvrigt kræves i overensstemmelse med loven, opretter vi en persondataassistanceaftale. Vi videresælger aldrig dine oplysninger til andre parter, uden først at have indhentet dit samtykke. Vi kan dele dine persondata med:

Tjenesteleverandører

For at kunne opfylde målet med vores behandling af dine persondata deler vi dine persondata med virksomheder, som udfører tjenester for os, f.eks. for at kunne håndtere leveringen af dine varer eller tilbyde visse systemer. Disse virksomheder har alene lov til at behandle dine data i overensstemmelse med vores udtrykkelige instruktioner og må således ikke anvende dine data til andet end dette.
 

Betalingstjenesteleverandører

For at kunne administrere betalinger via hjemmesiden anvender vi forskellige betalingstjenester. Betalingstjenesterne er persondataansvarlige for deres egen behandling af dine persondata og har derfor separate vilkår, som gælder for netop dem. Du får adgang til information om deres vilkår og håndtering af persondata, når du vælger, hvilken betalingsmetode du vil anvende på vores hjemmeside.

Samarbejdspartnere

For at vi skal kunne godtgøre vores samarbejdspartnere for den trafik, der genereres til vores hjemmeside via deres kanaler, deler vi oplysninger med vores samarbejdspartnere såsom ordrenummer og købssum. Oplysningerne deles alene med dette formål og sælges eller deles ikke yderligere.

Øvrige modtagere

Vi kan vælge at overføre dine persondata til andre modtagere, f.eks. myndigheder, hvis det kræves i overensstemmelse med loven. Hvis hele eller dele af vores virksomhed sælges eller fusioneres med en anden virksomhed, kan dine persondata videregives til vores rådgivere, eventuelt køber og dennes rådgiver og gives videre til virksomhedens nye ejere.
 


Dine forbrugerrettigheder

Du har ret til at få registerindsigt, så du ved, hvilke persondata vi anvender om din person. Hvis du ønsker en komplet registerindsigt, kan du kontakte vores kundeservice, som hellere end gerne hjælper dig.

Du har ret til at sikre dig, at dine persondata er korrekte og opdaterede, og du har endda ret til at få fejlagtige oplysninger korrigeret. Hvis de oplysninger, du har videregivet til os, har ændret sig, f.eks. hvis du har ændret e-mailadresse, navn eller dine betalingsoplysninger, eller hvis du vil opsige din konto, skal du kontakte vores kundeservice.

Vi vil gerne give dig en dybdegående information om, hvordan vi behandler persondata, hvorfor vi har valgt at udarbejde denne privatlivspolitik. I forbindelse med indsamling af persondata fremgår det ligeledes, hvilke data vi behandler, den lovlige grund til behandlingen, og hvor længe disse oplysninger vil blive lagret i vores system. Desuden findes der altid opdateret information om behandlingen af persondata på vores hjemmeside.

I de tilfælde, hvor vi behandler dine persondata med dit samtykke, har du ret til når som helst at tilbagetrække dit samtykke til behandlingen. Du har også ret til at modsætte dig en behandling, f.eks. hvis formålet er markedsføring eller nyhedsbrevsdistribution. Under visse omstændigheder har du endda ret til at få dine persondata slettet eller blokeret. Dette gælder dog ikke, hvis vi f.eks. har pligt til, ifølge loven, at opbevare eller på anden vis håndtere oplysninger, eller hvis oplysningerne er påkrævet for at kunne opfylde en aftale med dig.


Kontakt

Hvis du har spørgsmål om, hvordan vi tager hånd om dine persondata, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Hvis du ikke er tilfreds med det svar, du har fået fra os, eller hvordan vi håndterer dine oplysninger, har du ret til at en indgive klage til den behørige tilsynsmyndighed, som er Datatilsynet.


Cookies

Læs mere om vores cookies i vores cookiepolitik.