Om os

Nedenunder illustrerer vi forskellen mellem os og andre brands. Takket være internettet og de sociale medier kan vi få kontrol over produktionskæden og springe forhandlerleddet over, og derfor kan vi tilbyde kunden en bedre pris, højere kvalitet og hurtigere leveringstider. Det har hjulpet os med Facebook succeshistorie 2016 og Årets entreprenør 2016 i Borås, Sverige!Ideen om RevolutionRace og Fritidsfabriken blev født på en vandretur til Everest Base Camp i Nepal for nogle år siden. Pernilla, som er med-grundlægger af Fritidsfabriken, havde problemer med t finde tøj til turen med en perfekt pasform. Det tøj, hun fandt, levede ikke op til hendes forventninger, da det både var dyrt og havde en anden pasform, end den, hun gerne ville have. De billigere mærker var endnu værre, de kunne slet ikke imponere hende, hverken hvad angik funktion, design eller pasform. Hun mente, at nogen burde gøre noget ved det og tage sig af disse problemer og tilbyde et friluftsbrand, som producerede funktionelt tøj med fantastisk pasform til overkommelige priser. Og "nogen" blev så os selv...

I et tilbageblik her flere år senere, med den passionerede rejsende Niclas med på teamet, har vi omsat ideen til virkelighed. Vi er begge, både Pernilla og Niclas, hardcore rejsende og har besøgt alle afkroge af verden. Da vi rejser, så ofte vi har mulighed for det, har vi været så forskellige steder som Amazonas jungle, på vandretur i Sveriges bjerge og klippeklatring i Thailand.

Vi gør alt, hvad vi kan for at sørge for, at vores friluftstøj kan måle sig med det bedste friluftstøj, der fås på markedet.


Hvorfor findes vi?

Vi er vandrere, der har løst et problem i en branche med ekstreme overpriser, og vi ved, at det er muligt at fremstille superstilfuldt friluftstøj med virkelig god pasform fremstillet af de bedste materialer til en overkommelig pris. Vores primære mål er at gøre vores kunder tilfredse mere tilfredse med vores produkter end med et lignende produkt til den dobbelte pris fra et andet brand. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er det! Vi arbejder med de allerbedste materialer, der fårs, og udvikler løbende nye stoffer, materialer og membraner for at gøre vores tøj så perfekt som muligt. Vi tester vores produkter grundigt i det svenske vildnis med dets vekslende klima og sæsoner samt i eksotiske lande med mere ekstreme vejrforhold. Vi sendte prøver tilbage for et par friluftsbukser ti gange, fordi vi ikke var tilfredse med styrken af tråden. Vi havde udviklet vores egen superstærke RevolutionRace-tråd, som nu bruges i alle vores friluftsbukser. Vi syer alle bukser med dobbeltsyninger i hele buksen, bortset fra lyskeområdet, hvor den er syet med tredobbelt søm. Vi garanterer, at bukserne holder længe!

Som en yderligere sikring af, at vi fremstillet produkter af højest mulig kvalitet, besøger vi jævnligt vores fabrikker i Vietnam for at teste det tøj, der stadig er i produktion. Mange brands benytter standarder, som ikke afspejler ægte friluftsbrug. Testene i tøjindustrien er i mange tilfælde utilstrækkelige, så vi har udviklet vores egne testmetoder, hvor vi tester tøjet på den måde, de bruges i virkeligheden, ikke i et laboratories testmiljø. Vi hader, når tøj går i stykker, vi vælger ekstra holdbare lynlåse og materialer i høj kvalitet i alt vores RevolutionRace-tøj.


Vores tøj

Vi fremstiller multifunktionelt tøj, der er velsiddende, funktionelt og fremstillet af de helt rigtige materialer; hybridtøj, der kombinerer slidstærkt stof med fleksibelt stretch-materiale til optimal funktion og pasform. Vandafvisende stof med en behagelig følelse mod huden. Strategisk ventilationspaneler og ventilationslynlåse, vigtigt for, at tøjet kan fungere under aktiviteter med intensitet.

I Pro-modellens bukser har vi valgt de bedste materiale, lynlåse fra YKK og ekstra stærk tråd i alle hovedsømme. De kan modstå al belastning lige fra bjergbestigning til ugelange trekkingture under virkeligt barske forhold. Vores testere har været på adskillige bjergtoppe over 6000 meter oppe med vores tøj. Vi har foretaget langvarige tests, og vi har vasket det utallige gange for at sikre, at de er lige så godt, som vi vil have det til at være.

I vores basismodeller har vi valgt detaljer, der kan håndtere hverdagsbrug. Vi har flere kunder, som har besteget barske bjerge i vores Nordwand Pants, og som syntes, de var enestående.

Brandet RevolutionRace startede i 2013, og indtil videre er vores tøj blevet solgt hurtigere, end vi regnede med. Vi vokser hurtigt, og flere og flere mennesker finder ud af, at vores produkter faktisk lever op til det, vi lover. Vi lytter virkelig til den feedback, vi får fra vores kunder. Vi har sørget for flere farver, designændringer og stofforbedringer på vores produkter efter vores kunders værdifulde feedback.


Miljø og etik

Vi følger lovgivning og regler fra Den Europæiske Union og de svenske myndigheder angående de kemikalier, der bruges i tøjfremstillingen, og vi arbejder løbende på yderligere forbedringer på denne front. Vi besøger vores fabrikker i Vietnam med jævne mellemrum for at sikre, at arbejdsforholdene og lønnen følger landets love og adfærdskodeks. Vi producerer i Kina og Vietnam.

En tilfreds kunde er vores topprioritet, og vi lytter med glæde til dig! Vi er mere end glade for at modtage feedback om vores tøj og kundeservice via vores websted, uanset om den er positiv eller negativ. Kontakt os endelig med feedback. Vi arbejder løbende på at blive bedre!


Grundlæggerne af RevolutionRace og Fritidsfabriken, Pernilla og Niclas, på Höga Kusten Sverige.


Virksomhedsoplysninger

Kun kontor, ingen butik. Vi sælger kun online.Revolutionrace AB


Nils Jakobsonsgatan 5

504 30 Borås

Org.nr 5569382913  
RevolutionRace Norge

FRITIDSFABRIKKEN AS

c/o BDO AS Storgata 18

1776 HALDEN

Org.nr 917349886