RESCUE SERIES

Go Crazy - Stay Safe.

Vi er super stolte af at kunne præsentere dig for vores nye Rescue-serie. Der er tale om en splinterny kollektion med noget af vores mest high-tech og hårdføre friluftsudstyr til dags dato. Alle produkter i Rescue-serien er forsynet med de såkaldte RECCO®-reflektorer, der gør det muligt for redningstjenester at lokalisere dig ved uheld, eller hvis du farer vild. Du kan således føle dig langt mere sikker, når adrenalinen pumper i blodet. Det store fokus på funktionalitet og de innovative egenskaber gør Rescue-serien til et pålideligt valg på dine friluftseventyr.

Comp 2 Pro Rescue

849 kr

Comp 2 Pro Rescue Pants er splinternye friluftsbukser, der er designet til de eventyrere, der kræver en ekstrem høj kvalitet af deres udstyr. Disse innovative bukser er vind- og vandafvisende. De har endvidere 3-lags forstærkninger i det vandtætte Hypershell® Pro, der holder dig tør og varm i de mest ekstreme forhold. Takket være ventilationslynlåsene langs læggene og lårene, lommer til knæbeskyttere og Recco®-reflektorer er Comp 2 Pro Rescue Pants klar til enhver mission.

Nordwand Pro Rescue

799 kr

Nordwand Pro Rescue Pants er en opgradering af vores bedst sælgende Nordwand Pro Pants. Denne model tilbyder dig en forbedret DWR-behandling og dobbelte ventilationslynlåse langs lår og læg. Dette er et par bukser, der er velegnet til aktiviteter med en høj intensitet. Kombinationen af de omhyggeligt placerede stretchpaneler og forstærkede materialer giver dig en optimal fleksibilitet, mens du beskyttes mod både vand og vind. Nordwand Pro Rescue Pants er en del af vores Rescue-serie med integrerede RECCO®-reflektorer.

GPx Pro Rescue

799 kr

GPx Pro Rescue Pants er en videreudvikling af de populære GPx Pro Pants, og du får nu en forbedret DWR-behandling, dobbelte ventilationslynlåse langs læggen og låret samt RECCO®-reflektor. GPx Pro Rescue Pants er multifunktionelle stretchbukser med vind- og vandafvisende forstærkninger over knæ, hofte og det nederste af benet. Dette er et par solide og pålidelige friluftsbukser for dem, der kræver topudstyr.

Cyclone Rescue Jacket

1299 kr

Der er tale om en vandtæt og ekstremt åndbar 3-lags skaljakke med RECCO® Rescue-system, der holder dig sikker på dine forskellige eventyr. Den omhyggeligt velafbalancerede kombination med yderst slidstærke og fleksible materialer vil sammen med den hjelmkompatible hætte sørge for, at Cyclone er jakken, du vælger, når du er på vej ud på skipisterne eller vandrestierne. Dette er en jakke for dig, der går efter et førsteklasses udstyr til en attraktiv pris. Cyclone holder dig tør under alle vejrforhold, hele året rundt.