Gør dig klar tilnye eventyr!

Dagene bliver længere og varmere, hvilket betyder mere tid til udendørs eventyr! Uanset om du er på vandretur, kører ned ad bakke på din mountainbike eller bare er ude at gå en tur, vil en passende jakke gøre dine dage meget lettere. Vi bad vores kunder om at hjælpe os med at vælge de bedste udendørs jakker til forårs- og sommeroplevelser. Find ud af hvilken jakke der passer bedst til din livsstil!

GPx Pro Jacket - Ny i sortimentet!

949 kr

En slidstærk hybridjakke til forår- og sommervandringer.
Den vind- og vandafvisende Hypershell®-konstruktion holder dig beskyttet mod vejrelementerne, mens strækstoffet og ventilationslynlåsene sikrer maksimal komfort og fri bevægelighed. Du kan finjustere pasformen takket være de justerbare ærmer, talje og hætte. GPx Pro er en yderst åndbar jakke med et traditionelt Anorak-look - Perfekt til dine forårs- og sommeraktiviteter.

Hurricane Jacket - Ny i sortimentet!

999 kr

All-around softshell-jakke til skiftende vejrforhold.
Hurricane er en innovativ softshell-jakke lavet i et stærkt åndbart vind- og vandafvisende stof, der sammen med stormhætten beskytter dig mod let regn og vind. Fluorcarbonfri DWR-behandling og ventilationslynlås under armen gør jakken velegnet til både højintensive aktiviteter og til de mere afslappede dage.

Silence Proshell Jacket

879 kr

Vind og vandtæt 3-lags shelljakke.
Denne RevolutionRace bestseller er en vandtæt, fuldt tapet 3-lags shelljakke, der hurtigt bliver din go-to udendørs jakke. Silence Proshell er en utrolig lydløst og glat jakke, der udelukkende er lavet i holdbart 4-vejsstræk, som sammen med de lange ventilationslynlåse under amene gør det til et solidt valg til både regnfulde og solrige dage.

Hybrid Jacket

649 kr

Åndbar og praktisk jakke til daglig brug.
Denne all-round jakke er designet til optimal åndbarhed med lange ventilationspaneler under ærmerne. Den populære skjulte baglomme gør Hybrid jacket perfekt til både daglig brug og aktiviteter som agility, golf og vandring.